Alexander Fagernes Rindalsholt

Men´s Physique Atlet

Alexander Fagernes

When you want to quit, remeber why you started!

Mer om Alex
Mitt navn er Alexander Fagernes. Trening for meg er ikke bare trening. For meg er trening ”terapi” hvor jeg får ut all form for frustrasjon og sinne, men samtidig mitt happy place! Når jeg er på trening er jeg i min egen lille boble, all min fokus er på meg selv og mine svakheter. Fokus på å gjøre meg selv bedre enn jeg var i går. Begynte også i våres med konkurannse i men physique hvor jeg hadde en vellykket sesong, som jeg selv er veldig fornøyd med! Og jeg er klar for mange sesonger til. Første konkurranse nå er NM 2017.

Mine plasseringer:
Sandefjord open 2017: 1.plass
Oslo grand prix 2017: 2. Plass
Europa mesterskap 2017: 3.plass

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply