Anna Fogh Näslund

 

Livsnjutare

Anna Fogh Näslund

I train to live not live to train.

Mer om Anna
30 år från Skinnskatteberg i Västmanland bor sedan 2009 i Oslo. Har vart väldigt aktiv i hela min uppväxt, det gällde allt från fotboll och innebandy till motorcross och skateboard. Började hänga på gymmet mera i tonåren men blev några års break när jag flyttade till Norge och blev en så kallad ”partysvenske”. I 2013 började jag att träna och det blev snabbt en daglig vana. Det är fortfarande ett stort intresse! Nu är jag på gymmet 5-6 dagar i veckan och älskar det. Just nu är målet att bli så stark som möjligt. Har i starten av 2017 börjat på ett program som ska hjälpa mig att nå mina mål och öka mina lyft. Just nu tävlar jag bara mot mig själv, men vem vet vad framtiden bringar.

Jag tror att fysisk aktivitet och ett sunt förhållande till mat är viktigt för alla och en viktig bricka både för god mental och fysisk hälsa. Och jag har en stark tro på att alla kan om dom bara vill, man måste bara hitta en form som passar var enkel individ. Det finns inga undanflykter! För det behöver inte betyda massa timmar på gymmet, utan en enkel fast promenad i veckan, lek med barnen eller ta cykeltur till jobbet. Det ska passa in i ditt liv och ingen annans, du ska kunna att klara att upprätthålla det som en rutin utan att det ska vara en börda och samtidigt ha kul, det tror jag är nyckeln.

På sidan av gymmet så älskar jag att resa, surfa när jag får möjlighet och att umgås med vänner och familj

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply