Astrid Sporstøl Rasmussen

Inspiratör & Förebild

”if you don’t like where you are, move. You are not a tree”

Mer om Astrid
Jeg har alltid vært en aktiv jente, glad i å konkurrere både alene og på lag. I 2014 la jeg drømmen om volleyballproff på hylla og startet med styrketrening. Det tok ikke lang tid før jeg ble hekta! Gymmet er blitt fristedet mitt. En liten økt, avkobling, endorfiner og mestringsfølelsen er optimalt for at hverdagen skal gå rundt. Jeg elsker å se kroppen forandre seg, musklene vokse, og å bli litt sterkere eller mer utholdende for hver økt. Det er vel heller ikke noe å legge skjul på at jeg trives på kjøkkenet, og eksprimenterer gjerne med sunne og gode råvarer.

Videre ønsker jeg å hjelpe til at flere kan få glede og mestringsfølelse gjennom fysisk aktivitet, finne en god balanse, og ha det godt i egen kropp!

instagram

About the Author: Tobias