Caroline Granbom Olsén

 

Fitness enthusiast

Caroline Granbom Olsén

Dont’t limit your challenges, challenge your limits

Mer om Caroline

Jag är en 28 årig energisk och positiv tjej som alltid har flera bollar i luften samtidigt. Jag jobbar på heltid inom hotellbranschen och studerar i tillägg management vid sidan av.
Utmaningar och vidareutveckling är två stora drivkrafter i mitt liv och jag jobbar hela tiden med att bli en bättre utgåva av mig själv – både fysiskt och mentalt.

Jag har en lång karriär tidigare som handbollsspelare och det var väl egentligen där allt startade när det kommer till kärleken till träning. I dag tränar jag för att det tillför så otroligt mycket positivitet in i mitt liv och känslan när man sätter på musiken, pushar sig själv till nästa level och bara kör på är helt oslagbar! Målet med min träning är per i dag att fortsätta sträva efter den perfekta balansen mellan träning, jobb, kost och det goda livet.

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply