Lisa-Mari Ingebrigtsen

Bikinifitness

Du e din egen skaper av TO ting – lykke og god helse.

Mer om Lisa-Mari

Jeg er ei livsglad og aktiv jente på 22 år, som jobber målbevisst med å finne den gode og sunne balansen i hverdagen. Jeg konkurrerer som junior og senior innen IFBB Bikini Fitness, og har konkurrert i tre sesonger. Det har vært en lærerik prosess og reise som har tatt meg gjennom Norge, Tyskland og Spania. Blant disse har Europamesterskapet, Loaded Cup og Arnold Classic vært de største stevnene jeg har deltatt på. Jeg har tatt 3 gull, 1 sølv, 1 bronse og 5 plasseringer utover det. Samt 3 plasseringer i overall.

Jeg elsker fart og spenning, nye utfordringer og det å se framgang og progresjon – men samtidig trygghet, kontroll og rutiner. Tror det er nettopp disse elementene som gjør at jeg trives med fitness-livsstilen. Jeg elsker å utvikle meg selv – både mentalt og fysisk. Jeg er den type person som streber etter å finne mitt eget fulle potensiale, og finne ut hvor langt jeg kan nå.

instagram

 

About the Author: Tobias