Marielle Helene Hansen

Bikinifitness

Marielle Hansen

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do

Mer om Marielle
Mitt navn er Marielle Helene Hansen.
Jeg jobber som sykepleier og er også utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. For meg er helse, trening og skape en god hverdag for andre ett av mine store fokus.
Jeg var debutant i Sandefjord open bikinifitness mars 2018, og konkurrerte internasjonalt i Danmark på Iron Rebel show og havnet på en 6 plass her. Jeg jobber mot å bygge volum og få en bedre fysikk til neste gang.
Jeg er opptatt av og også bringe gleden trening gir meg til andre, og selvfølgelig for helsefordelene. For meg er trening en arena der jeg kan fokusere 100 % på meg, der jeg kan stresse ned og føle mestring. Her er jeg min egen sjef.

Jeg elsker å ha noe å strekke meg etter, liker å ha pågående prosjekter og travle hverdager. Mitt beste tips er at: Utfordre din komfortsone, da vil du også lære mye nytt om deg selv! Sett deg mål og gå for de, ikke vær redd for å feile for du vil lære så mye på veien du ikke visste fra før av

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply