May-Linn Haugen Thorsen

Personal Trainer with a positive mindset

May-Linn Haugen Thorsen

Its not about how you look, but how you feel

Mer om May-Linn

💗 22 år
💗 Personlig trener & Kostholdsveileder
💗 Bikini fitness atlet
💗 Siviløkonom student
💗 Instagram: maylinn.haugen

Heisann!
Mitt navn er May-Linn og jeg er en positiv jente med stor passion for fitness. Trening for meg er ren glede fordi det gir meg utfordringer, mestringsfølelse og masse godfølelse. Det driver meg til å ville bli den beste utgaven av meg selv! Elsker å pushe meg utenfor komfortsonen – for det er her jeg blir sterkere!

Det er mye kroppspress i ulik alder og det gjør meg vondt at mange blir så påvirket at livsstilen tilslutt blir usunn. Mitt ønske er å være et godt forbildet! Jeg vil påvirke andre til å lære å fokusere på å gjøre ting fordi det gjør at en føler seg bra og blir glad. Ikke henge seg opp i utseende og «det perfekte» ideale. Ikke alt er så «perfekt» som bildene på sosiale medier tilsier. Jeg vil vise at det er mulig å ha en veltrent kropp, samt spise det man ønsker uten dårlig samvittighet! En slik balanse mellom trening, kosthold og livsstil er helt essensielt for å kunne ha det bra med seg selv!! La meg inspirere deg til en god selvfølelse og en positiv livsstil 💗

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply