fbpx

Michael Johansson

Cyklist

Michael Johansson

Remember – with the right mental attitude nothing is impossible! It is only You who can decide what You want to do and how far You want to go.

Mer om Michael
Har alltid haft brinnande intresse för idrott och tävling. Gjorde mitt första lopp på skidor som 7 åring. I tonåren började mina ben att krångla vilket satte stopp för en kommande elitsatsning inom löpning. Har sedan 20 års ålder haft sömnproblem på grund av besvärliga ben.

Jag fick min diagnos för två år sedan, vid 51 års ålder, WED/RLS (Restless Legs). Började cykla för två år sedan samtidigt som jag blev tipsad att använda aminosyrorna Citrulline och Agrinine. Har på två år gått från max 6 timmars träning per vecka till 12 timmar. Satsar nu på elitnivå för att vara topp 10 i Män 50 + i Sverige och Norge.

Citrulline och Agrinine har gett mig en nytändning som heter duga. Har aldrig tidigare varit lika bra tränad som i dag och bättre ska det bli! Sömnproblemen måste jag tyvärr leva med men jag har en vilja av stål. Det räcker inte för att bli bäst men det räcker för att jag ska kunna göra mitt bästa!

instagram

About the Author: Tobias