Nina Marie Torp

 

 

Inspiratör

Nina Marie Torp

Livet er herlig!

Mer om Nina
”Jeg er ei livsglad og energisk jente på 31 år, som for tiden jobber som i CBRE, et internasjonalt eiendomsfirma som Contract Support Coordinator. En stor forandring i hverdagen fra å jobbe som personlig trener, kjøre bootcamps, bedrifstrening og gruppetimer til å nå jobbe med kontor og admin.Variasjon er viktig, eller hva?
Har trent i variert i flere år, og liker særlig følelsen etter en rå treningsøkt, all trening teller, det er uansett bedre enn ingen trening! Liker å teste ut nye retter og måltider og ha et variert, sunt og normalt kosthold.

Heia helårskroppen <3 Jeg er aktiv på sosiale medier og deler daglig innslag fra hverdagen min, følg meg gjerne ->

Instagramkonto: @ninabambiiina

Snap: superniiiina «

Gleder meg til å møte dere ute på events og hos butikkene!”

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply