fbpx

Nina Marie Torp

 

 

Personlig Trener

Nina Marie Torp

Livet er herlig!

Mer om Nina
”Jeg er ei treningsglad og energisk jente på 30 år, som for tiden jobber som personlig trener og kjører Bootcamps  på Sats Lillestrøm!
Jeg har funnet drømmejobben fordi jeg får jobbe tett med alle mulig type mennesker og ulike behov, og lærer så mye av hver og en av de, og alle andre mennesker jeg møter. Best av alt, så får jeg gleden av å få være med på en livsstilsendring for disse menneskene, med svette, tårer og smil.

Har trent i variert i flere år, og liker og variere treningen med sykkel, løping, thaiboksing, dynamisk trening og styrke trening, og vil alltid lære nye ting og prøve nye øvelser og utfordre meg selv.
Liker å teste ut nye retter og måltider og ha et variert, sunt og normalt kosthold!

Jeg er aktiv på sosiale medier og deler daglig innslag fra hverdagen med både trening og kosthold, jobb og den usminkede hverdagen.

Instagramkonto: @ninabambiiina

Snap: superniiiina «

På fritiden er jeg enten med venner og gjør sprell , trener eller ute og opplever verden, 2018 er og blir sååå bra! ”

instagram

About the Author: Hanna

Leave A Reply