fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

Dette blir en bra dag

Jeg et fast bestemt på at man skaper sin egen lykke. Og ulykke. Etter en relativt krevende periode, kan jeg med hånden på hjertet si at man selv er ansvarlig. Men uansett hvor kjipt alt kan se ut, er det jo alltid positive ting man kan fokusere på. Jeg har barn. Og når jeg ser at de har det bra, er det ingen ting som gjør meg lykkeligere. Jeg har to fantastiske hunder som bringer vanvittig mye glede inn i min hverdag. Når jeg er hjemme. Men heldigvis. Jeg har også evnen til å fortelle meg selv hver dag at «dette blir en bra dag». Uansett hvor kjipt man har det. Om man våkner og åpner øynene med ett sukk, så blir dagen der etter. Det finnes for meg to typer problemer. Det er det problemet man kan løse, og det er det man ikke kan løse. Kan man løse det, så løs det. Kan man ikke løse det? Hvorfor prøve.. Ikke bruk mer tid på det.

 

Dette er klassisk når det kommer til trening. Man er tom for energi, man føler seg liten eller tjukk. Man vet ikke hvor man skal starte, alt er bare dritt. Om dette er tankegangen din, da må du prøve å finne noe positivt å fokusere på. Og da er mitt råd til deg, kom deg ut. Gå deg en tur og reflekter litt over livet ditt og din situasjon. Har du problemer som kan løses, så løs dem. Om ikke så gi faen. En fungerende kropp får man ikke om ikke hodet henger med. Små steg hver dag. Men start dagen med å si til deg selv at dette blir en forbanna bra dag! Så vil med tiden alt falle naturlig på plass.

 

 

«Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positiveresults»

ADD COMMENT