fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

FORBEREDELSENE TIL NM ER I GANG!

 

Vår härliga ambassadör Mette bjuder på ett blogginlägg om en satsning inför NM nästa år och scendebut + C-vitamin:

Det er mange ting som må på plass før jeg kan stå på den scenen om et år! Noe av det viktigste som skal til for at jeg skal lykkes med målet mitt om å delta i NM tenker jeg er å bevare en god helse, og å unngå skader! Jeg er jo på vei mot å bli kostveileder også nå, og er opptatt av hva maten vi spiser gjør med kroppen vår. Det er ikke bare antall kalorier som vi putter i oss som teller, men det er mye viktigere hvilke kalorier det er. Kroppen vårt er et fantastisk maskineri, og jeg vil gjøre det jeg kan for at den skal funke best mulig! Og derfor tar jeg tilskudd av vitamin C. Vitamin C dannes ikke i kroppen så det må vi tilføre gjennom det vi spiser og drikker. Det skilles raskt ut av kroppen også, og det er viktig at kroppen får en jevn tilførsel av dette vitaminet. Vitamin-C har en positiv innvirkning på svært mange funksjoner i kroppen;

  • C-vitamin bidrar til et sunt bindevev. Vitaminet er med på å danne kollagen, som er bindevevets viktigste protein. Bindevevet holder sammen kroppens vev og organer. Det støtter og beskytter blodkar, ledd, ben og organer, samtidig som det utgjør en betydelig del av hud, sener, brusk, tenner, ben og blodårevegger. Dannelsen av nytt kollagen har stor betydning for heling av sår og benbrudd.
  • C-vitamin bidrar også til immunforsvarets og nervesystemets normale funksjon, samt å redusere trøtthet og utmattelse.
    I tillegg øker C-vitamin opptaket av jern i kroppen.

 

Gode kilder til C-vitamin er frukt, bær og grønnsaker. Her er noen gode alternativer; appelsin, kiwi, jordbær, solbær, paprika, nypotet, kålrot, spinat og tomat.Jeg som bodybuilder/fitnessutøver som lever på en kostplan må ha ett bevisst forhold til dette! For det er viktig for kroppen min og helsa mi at jeg får i meg nok C-vitamin.Trenger du tilskudd? Om du ikke er så flink til å spise frukt, bær og grønnsaker, kan det være nødvendig med tilskudd av C-vitamin. Om du har et ensidig kosthold, generelt spiser litt lite og uregelmessig kan det være en god ide med et tilskudd.Jeg vil absolutt anbefale C-Vitamin fra Bodypower. Brusetabletter som finnes i fire forskjellige smaker; Citron, appelsin, jordbær og hyllebær. (De får du til og med på kampanjepris nå!)Jeg tar de hver dag! Og kan anbefale de alle. Favoritten er nok citron, men alle er gode! Løp og kjøp!

 

ADD COMMENT