fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

Hverdagen som personlig trener

 

Här kommer ett inspirerande inlägg från vår alltid lika glada ambassadör Nina:

Nå har jeg jobbet som personlig trener i 1,5 år, og jeg ser frem til de neste årene i denne jobben. Men, som de fleste yrker finnes det positive sider, og negative sider. Mange tror at dette yrket består av lite jobb, lettjente penger, trening hver dag, fri når man vil osv – vel, slik er det kanskje for noen , men ikke for de fleste av oss. Man må skaffe sine egne kunder, man må hele tiden søke etter flere kunder, du styrer din egen inntekt ut ifra hvor ofte dine kunder trener. Så, hvor ofte trener «Ola Nordmann» !? I gjennomsnitt 1 økt pr uke, hvordan skal jeg som personlig trener få kunden til å trene oftere da?

Samtidig som man skal planlegge en hver økt for sine kunder, må man samtidig være fleksibel på selve økten, hva om utstyret er opptatt, eller kunden har fått en skade, hva gjør du da!? Kun kreativiteten setter grenser!

Det hele starter med samtaler med potensielle kunder, allerede da må jeg starte salgsprosessen i hodet mitt, og bruke det kunden sier «mot» de for å overbevise de til å kjøpe klipp med meg, god kommunikasjon, tillit, trygghet og omsorg er noe de fleste av oss søker , bevisst som ubevisst.
Mine kunder har lagt en liten del av sitt liv i mine hender, de har valgt å bruke tusenvis av kroner på meg, de vil at jeg skal få være med på reisen deres, til en sunnere livsstil, sterk kropp, og god helse.

 

Jeg føler mer beæret fordi nettopp du har valgt meg.

Videre fortsetter reisen, ingen treninger er like, du skal utfordres, pushes, og samtidig motiveres og kjenne på følelse av mestring – etter alle timer du trener med meg skal du ha kjent på denne følelsen – nettopp fordi denne følelsen er med på å motivere, få deg til å ville fortsette , uansett hvor tungt det er.

Etter at jeg satset på dette yrket har jeg aldri hatt så ujevn inntekt før som nå, aldri før har jeg gått så mye ut av komfortsonen som nå, ved å tenke «salg, salg,salg» 24/7, samtidig som jeg har følt jeg har gitt opp måned etter måned, har jeg ikke hatt det så bra som jeg har det nå, og det er det som betyr noe eller hva!? Å ha det bra VS økonomi, hva velger man!?

Jeg smiler 24/7 , jeg er vil smile, jeg er nødt til å smile.
Det forventes at jeg smiler.
Et smil gjør så mye. Et smil kan påvirke så mye. Det kan for noen snu dagen ned og opp. Man legger igjen hverdagen hjemme, og kommer på trening, møtt med et smil. Virkningen av «smil» , har større betydning enn man skulle tro.
Hvor ofte smiler du?
Prøv å smil til noen, noen smiler faktisk tilbake.
Den ene, den personen der, til høyre, den trengte det smilet, den trengte å føle at alt håp er ikke ute, det er mulig, det finnes godt der ute. Så jeg utfordrer deg – smil.

 

Jeg takker mine medarbeidere, både pt’er , resepsjonister, instruktører og ledere , mine kunder og alle dere andre på treningssenteret , takk for at dere gjør dagene mine like unike, like fine og like utfordrende.
Jeg er klar for å erobre denne dagen, er du? :)»

Håper dette er ok og noe du kan bruke.
Ønsker deg en fiiiin dag,
Mvh meg <3

 

ADD COMMENT