fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

”Jeg driter i hvordan jeg ser ut”

 

Vår atlet Christer delar med sig av fler berättelser från sin blogg som du kan läsa  HÄR

 

En slik påstand tror jeg går hånd i hånd med å gi opp. Jeg er 110% sikker på at INGEN driter i hvordan de ser ut. Men at mange tar til takke med at ting er som de er. Jeg gjorde jo det selv. Tok til takke med at jeg ikke var veltrent, at jeg hadde lavt energinivå, lite overskudd til barna og kona mi. «Sånn ser jeg ut, dette er meg og sånn er det bare» betydde følgende- jeg er virkelig ikke fornøyd, men jeg har verken lyst eller ork til å gjøre noe med det. Tenk at jeg prioriterte så feil!
Enten man er over/undervektig, høy eller lav, gammel eller ung, fortjener ingen å se seg selv i speilet og si «jeg driter i hvordan du ser ut». Tenk å heller si «faen jeg elsker deg!»
Linjen mellom elske og mislike seg selv er så hårfin. Og det er så utrolig lite som skal til for å havne på den rette siden! Ikke alle har interesse av skarpe magemuskler og en bred rygg. Men alle har en interesse av å se best mulig ut. Være den beste versjonen av seg selv som det er mulig å være!

Dråpen for meg var når jeg så et bilde av meg selv fra en sydentur i 2012. Da var det på tide at jeg sluttet av ljuge for meg selv. Det var på tide å slutte med å rettferdiggjøre alt. Det var på tide å ta tak i meg selv. For meg selv. For de jeg var glad i. Og det var så utrolig lite som skulle til! Og det føles så bra!

 

 

Så aldri si til deg selv at du ikke bryr deg. Gjør dette for deg selv og få det bedre! Du fortjener det!!

Om du vil vite mer om hvordan jeg kom igang, så legg igjen en kommentar med ditt spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Tusen takk for at du var inne og leste!!

ADD COMMENT