fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

MOTIVATION FÖR HÖSTEN 2018

Hva motiverer deg til å stå opp om morgenen?

Til å kanskje starte dagen med trening, FØR jobb, eller før andre hverdagslige plikter, hva motiverer deg til å starte dagen med et smil og smile dagen lang,uansett hindringer man skulle møte på underveis?

Vi alle er ulike, og alt handler om hva som motiverer Deg, hva gjør deg glad, hvem gjør deg glad,hva skal til for at du har det bra?!

Motivasjon finnes i ulike former og fasonger, og de er alle ulike – best av alt!

Så,hva motiverer meg til lange dager, sene kvelder og tidlig morgener?
Jo, gleden av å gjøre andre glad!
Jeg er så heldig å få jobbe med mennesker hver eneste dag, og mine medarbeidere løfter meg alltid opp, og mine kunder har gitt meg den tillit ved la meg få veilede de og bli med på reisen deres til en frisk og sunn kropp – de har lagt en del av livet sitt i mine hender, Det gjør meg glad.

Å motivere andre, å vite at minst 1 har startet dagen med et smil, pga meg, da har jeg motivasjon nok til å fortsette dag etter dag, uke etter uke, år etter år.

ADD COMMENT