fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

TAR AVSTÅND FRÅN DOPING

 

 

Nå må følelser uttrykkes og skrives ned. Jeg vil gi en liten tankevekker på hvor lett det er å si STEROIDER ! Det er litt å lese, men vær så snill å bruk 5 min på disse tankene.

 

Jeg er en av de som bruker mange timer hver uke på å trene og spise slik at jeg kan forbedre min egen fysikk, sånn at jeg kan oppnå de målene jeg har. Selvfølgelig reint og uten bruk av steroider eller dopingmidler. Jeg er av den typen som har tro på at jeg kan oppnå alt jeg vil her i verden ved å jobbe hardt og ha tro på det jeg jobber for! Nå har det gått 3 år siden jeg tok et oppgjør med meg selv og fant ut at jeg ville ha det bedre med meg selv. For meg var det å gjøre noe med kroppen min og forbedre mitt eget selvbilde, det trenger det selvfølgelig ikke være for alle, men det gjaldt for meg. Etter godt over 1 år inn i jobben, kom interessen for å komme seg på scenen!! Det ble mer intenst arbeid og mer fokus på mat og trening, 24 timer i døgnet 7 dager i uken ble fokus på å jobbe hardt for å kunne være best mulig for de 15 minuttene på scenen, hvor man skal vise frem all jobben som er lagt ned!! Man dietter seg ned til sceneform, og jobber hardt med hodet for å kunne komme seg igjennom treninger, poseringer, og det å lage mat hele tiden!! Det er kjempe tungt, men absolutt verdt det, det er kjempe givende og gøy å kunne vise frem den jobben man har gjort. Konkurransene er unnagjort, man har fått tid til å reflektere over opplevelsene og kjenne på dette!!! Det gav mersmak og selvfølgelig startet jobben, for å forbedre seg og bli enda bedre. For min del, så blir neste konkurranse i oktober 2017. 1,5år på å kunne forbedre seg. 1,5år med uendelig mange timer på treningssenteret og på kjøkkenet! Nå 3 år ut reisen er jeg mer motivert enn noen gang og jobber enda hardere enn før!! For alle, så er det selvfølgelig ikke konkurranse eller scenen som gjelder, men mange bruker like mye tid på å forbedre sin fysikk og sitt eget selvbilde. Det jeg skulle frem til med denne introen er at dette jeg driver med krever mye arbeid og tar enormt med tid!

Så kommer det da en som ikke vil eller ikke klarer å bruke like mye tid på å gjøre dette, som da undergraver ALT arbeid ved å si STEROIDER! Det vil si at den personen brukte 2 sekunder på å ta fra meg, og andre, flere år med hardt arbeid! For min del, så tar jeg slikt veldig tungt. Det er sårende og det gjør vondt at personer tyr til ordet steroider! Spesielt kommer dette fra personer som ikke har kunnskap om temaet eller ikke har trent så mye selv før.

Folk som kjenner meg sier jeg skal ta dette positivt, at folk tror jeg bruker, og jeg prøver å ta det som en positiv ting! Men det folk må forstå er at det å gå bort til meg å spørre hva jeg bruker eller å si at du vet jeg går på steroider, det setter meg helt ut og gjør meg trist! Jeg er en følsom person som bruker tid på å tenke over dette etter at du har gått igjen. Jeg bruker dessverre mye tid på å overbevise folk om at jeg ikke bruker noe som helst. Dette gjelder også mange jeg snakker med som gjerne stiller eller trener hardt for å oppnå sine mål!! Det er INGEN som synes det er kult eller greit at personer antar noe som ikke stemmer!!

 

Nå skal jeg ikke være så trangsynt at jeg trur fitness og kroppsbygger verden er fri for steroider og doping! Jeg har forståelse for at mange tror eller antar. Jeg synes også at det arbeidet politiet gjør nå ifht å bekjempe doping, er kjempe bra!! De gjør det ikke alltid på en måte jeg synes er bra, men jeg håper de lærer av de feil de gjør og fortsetter å ta folk som selger eller bruker!! Jeg har forståelse for at alt som handler om doping, som kommer ut i sosiale medier og aviser, er negativt! Jeg skjønner at det er lett å bli påvirket av alt man leser, men vær så snill å tenk deg om før du kaster rundt deg med ordene STEROIDER og DOPING!!

Det er faktisk personer som trener hardt og får det til uten å bruke steroider eller doping midler!

Det å anta at alle som bruker godt over gjennomsnittlig tid på treningsentre, og på det å føle seg bra, bruker steroider. Er det samme som å anta at alle innvandrere kommer til Norge for å snylte på skatten og være kriminelle! Det er mange som kommer til Norge for å få et bedre liv og lærer seg norsk kultur og skaffer seg jobb for å forsørge familien.

En liten avsporing, men det jeg skulle fram til er at det er veldig lett å dra alle under en kam uten å tenke at ikke alle er like. Så neste gang du ser meg på treningssenter eller andre steder.

Kom heller å slå av en prat med meg, spør meg gjerne om hjelp eller spør meg gjerne hvordan jeg jobber for at jeg skal klare å oppnå mine mål! Er det på treningssenteret ønsker jeg gjerne å avslutte et set eller øvelsen først, men prater veldig gjerne med deg etterpå!!Men hold deg for god til å spørre hvilke kurer jeg går på eller spørre om du kan få litt av det jeg bruker!!

Jeg ble doping testet under vårens konkurranser og det var selvfølgelig negative prøver! Allikevel er ikke negative dopingprøver nok for alle! Når jeg viser denne blir jeg da konfrontert med at jeg sluttet å bruke såpass godt i forveien at deg ikke slår ut, at jeg bare viser prøven som er negativ! Det har til og med kommet opp at jeg har brukt noen andre sin urin!! Jeg har rett og slett ikke ord, det setter meg helt ut, når personer sier sånt bak ryggen min, og ikke minst når det blir sagt til meg!

Vær så snill å la det være! Om du på død og liv har overbevist deg selv om at jeg og andre har brukt steroider eller doping, uten at du noen gang har pratet med oss, så hold det for deg selv!! Jeg er veldig lei dette her, og det sårer!!

For øvrig, så elsker jeg denne livsstilen, hvor mat og trening er viktig! Skjønner at ikke alle liker det, og respekterer det!!

 

Jeg tar ALL avstand fra doping og steroider og vet veldig mange andre gjør det samme!!

Håper du kom deg igjennom dette lille tankespinnet, og gjerne får et litt annet perspektiv!!

Takk!!😊

 

ADD COMMENT