fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

Vær mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg

 

 

Jeg prøver å fokusere på å gå dypt inn i meg selv for å finne frem potensialet som ligger innerst inne. Ikke fokusere på hva jeg ikke klarer men fokusere på hva jeg klarer. Familien min er en stor motivation hver dag, jeg elsker familien min og dem er utrolig flinke til å støtte meg på alle mulige måter og støtte alle valg jeg tar. Ett viktig ordtak som sitter igjen fra barndommen er ‘vær mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg’ derfor møter jeg alle rundet meg med positiv energi, meningen med dette er – med å løfte andre opp så hjelper det meg med å løfte meg selv opp. Sette seg mål, jobbe målrettet mot disse og aldri gi opp, for den som gir seg får aldri smake på suksessen som ligger å venter på mållinjen!

 

 

 

 

 

ADD COMMENT