fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

Vilja, Motivation & Passion

 

Här kommer ett härligt inspirerande inlägg från vår atlet Emil Gustafsson som handlar om hans inställning om just vilja, motivation & passion – Otroligt viktiga grundstenar till träningen & målen:

Önskar att jag vore bättre på sånt här än jag är, har aldrig varit bra på att uttrycka mig i text. Prata däremot, det kan jag. 😉

Tänkte försöka mig på det här lite grann i alla fall.

 

Jag brukar ofta få höra ”Hur orkar du träna så mycket som du gör?” Eller ”Jag önskar jag hade din motivation och vilja”. Ja brukar då ställa ett motargument, ”men vad brinner du för då?” Svaren är ju lika olika som vi alla är som människor, men när dom då står där och berättar att deras passion är att rita eller att spela tv-spel så faller ju polletten ner att det kanske inte är så konstigt att jag tränar så mycket som jag gör när dom kommer på att dom har spenderat nästan 12 timmar av en vecka på att rita en tavla. Det är ju något dom tycker är kul och brinner för. Dom har viljan att rita och att det ska bli bra.

 

Detsamma gäller ju mig, jag vill att min träning ska gå bra så att mina tävlingar kan gå ännu bättre. Därför spenderar jag mellan 10-12 timmar i veckan på träning. Självklart som med allting annat så är det inte alltid kul att träna, det finns ju tillfällen när jag funderar på vad jag egentligen håller på med. Men min vilja att nå dit jag vill är större än vilket hinder som än må komma på vägen!

 

Det jag vill få ut av allt ovanstående svammel är att vilja, motivation och passion finns i så mycket mer än bara i träning. Gör det som du brinner för, och det som gör dig lycklig och glad oavsett om andra tycker det är konstigt eller slöseri med tid!

 

Be the best you, you can be!

 

 

/Plogen

ADD COMMENT