fbpx

BODYPOWER är en butikskedja längs gränsen mot Norge.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

BODYPOWER

WOW – FOR EN PWO!

 

Ifrån Mettes blogg:

 

I dag fikk jeg endelig testet den nye Pre-workout’en ifrån Body Power! Knockout! Og det ble en knockout-økt! Kort fortalt – den beste PWO jeg noensinne har prøvd! Rett og slett!

Litt lengre fortalt; Når jeg skal trene med PT-Nils pleier jeg både å varme opp og å drikke pre-workout. Jeg har prøvd en del forskjellige, og fått en del forskjellige effekter av de også. Noen har funket bedre enn andre, og den absolutte favoritten for meg har vært Kill it som jeg kjøper på Body Power. Som regel hos favoritten på Tøcksfors.

Som dere vet har jeg vært litt skadet, og litt unna den treningsmengden og treningsformen jeg vil ha. Men nå har jeg altså vært så heldig å få prøve ut «Knockout» for Body Power! Og for  en  Knockout-økt det ble! Både humøret og energien kom som ei kule, og sjelden har jeg vært mer klar når Nils dukker opp!! Og såå skravlete (ikke helt uvanlig, men…). Jeg sa  til og med at det var bare å kjøre på med alt det tyngste vi gjør!! Og jeg angra (nesten) ikke på det en gang! Det ble en knockout-økt med alle «hat-elsk-øvelsene» mine! Tror vi endte på 110 kilo i hack-squat’en! Et lass med strake markløft! Og det «verste» av alt; et lass med bulgarske utfall!! Det er «hat-elsk» det!!  Det ble gående utfall med vekt over hodet, og magecruch i TRX! Og enda hadde vi tid til en million sidehev i rygghevapparatet!

På godt norsk; en dritbra økt! Takket være verdens beste PT, en ganske stor porsjon viljestyrke, en enorm treningsglede – og ikke minst den nye PWO’en Knockout fra Body Power!

 

ADD COMMENT